slogan-Kluytmans
Volg ons op:

Comfortbedden >> Merken >> Comforte


CFT Boxspring

De CFT boxspring van Comforte is een verbeterde versie van het gekende boxspringprincipe. Het comfort van een bed met springveren en de goede ventilatie maken boxsprings al jaren geliefd bij een breed publiek.

Bekijk product

CFT Comfortbox

De Comfortbox uit de collectie van Comforte is een speciaal ontwikkelde boxspring, die als verzorgingsbed dienst kan doen. Deze boxspring is namelijk in hoogte verstelbaar, wat ideaal is voor verplegings- en verzorgingsdoeleinden.

Bekijk product

Artena

Verzorgingsledikant Artena uit de collectie van Comforte heeft een verrijdbaar onderstel en het ledikant is verstelbaar in hoogte. Model Artena is een beproefd, duurzaam en veilig verpleegbed.

Bekijk product

Olympia

Verzorgingsledikant Olympia uit de collectie van Comforte heeft een verrijdbaar onderstel en het ledikant is verstelbaar in hoogte. Model Olympia is een beproefd, duurzaam en veilig verpleegbed.

Bekijk product

Napoli

Model Napoli uit de collectie van Comforte is leverbaar als één-persoons en als twee-persoons ledikant. De basiskleur is wit, maar de lijsten zijn leverbaar in de accentkleuren eiken of kersen.

Bekijk product

Boston

Verzorgingsledikant Boston uit de collectie van Comforte heeft een verrijdbaar onderstel en het ledikant is verstelbaar in hoogte. Hierdoor hoeft de verzorger niet te bukken tijdens de verzorgingswerkzaamheden.

Bekijk product

Miami verzorgingsbed

Verzorgingsledikant Miami uit de collectie van Comforte heeft een verrijdbaar onderstel en het ledikant is verstelbaar in hoogte. Hierdoor hoeft de verzorger niet te bukken tijdens de verzorgingswerkzaamheden.

Bekijk product

Miami uitrijdbaar

Model Miami uit de collectie van Comforte is bij uitstek geschikt als verzorgingsledikant. Het ledikant is uitrijdbaar, wat voordelen heeft voor de verzorging en het schoonmaken onder het bed.

Bekijk product

<< Nieuwsbrief


home-vink GOED ADVIES: Wij verstaan ons vak
home-vink VAKMANSCHAP: Wij bieden altijd een oplossing
home-vink KWALITEIT: Op kwaliteit wordt bij ons niet bezuinigd
home-vink SERVICE: Nazorg hoort bij de aankoop
home-vink GARANTIE: Service & Kwaliteit

NIEUWSBRIEF

Naam

E-mailadres