slogan-Kluytmans
Volg ons op:

Relaxfauteuils >> Merken >> Conform


Air

Model Air is een relaxfauteuil uit de serie van Conform die ontworpen zijn door Jahn Aamodt. De draaivoet is naar keuze uitgevoerd als tenenvoet in gegoten aluminium of gegoten aluminium gecombineerd met hout of uitgevoerd als schijfvoet met bekleding.

Bekijk product

Jolly

Jolly is een comfortabele tijdloze draaifauteuil uit de collectie van Conform. Niels Gammelgaard is de ontwerper van deze "knappe" relaxstoel.

Bekijk product

Joy

Draaifauteuil Joy is leverbaar met een hoge of een lage rugleuning. Niels Gammelgaard heeft deze fauteuil ontworpen voor Conform. Een heerlijk zitcomfort, dat nog aan te passen is door de kantelstand in te stellen, gaat samen met een neutraal ontwerp.

Bekijk product

Life

Life: Designed for life. Een ontwerp van Niels Gammelgaard. Deze slanke relaxfauteuil wordt geleverd op een swivel voet met return memory. Dit betekent dat hij vanzelf terugdraait naar de uitgangspositie.

Bekijk product

Master

Model Master is een relaxfauteuil uit de serie van Conform die ontworpen zijn door Jahn Aamodt. De draaivoet is naar keuze uitgevoerd als tenenvoet in gegoten aluminium of gegoten aluminium gecombineerd met hout of uitgevoerd als schijfvoet met bekleding.

Bekijk product

Time Out

De Timeout van Conform in niet zomaar een relaxfauteuil. Het is jouw relaxfauteuil. Met de grote keuze uit details kan je jouw eigen persoonlijkheid in deze stoel leggen en zo het karakter bepalen.

Bekijk product

<< Nieuwsbrief


home-vink GOED ADVIES: Wij verstaan ons vak
home-vink VAKMANSCHAP: Wij bieden altijd een oplossing
home-vink KWALITEIT: Op kwaliteit wordt bij ons niet bezuinigd
home-vink SERVICE: Nazorg hoort bij de aankoop
home-vink GARANTIE: Service & Kwaliteit

NIEUWSBRIEF

Naam

E-mailadres