slogan-Kluytmans
Volg ons op:

Relaxfauteuils >> Merken >> De Toekomst


Apollo

Relaxfauteuil Apollo uit de Smart collectie van De Toekomst. De uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen.

Bekijk product

Fiji

Relaxfauteuil Fiji heeft een uitklapbare voetensteun en een verstelbare rugleuning die onafhankelijk van elkaar te bedienen zijn. Bij het uitklappen van de voetensteun komen zitting en rugleuning in een iets meer achteroverhellende positie waardoor een uitermate comfortabele zithouding bereikt wordt.

Bekijk product

Next 312

De relaxfauteuil NEXT 312 van Meubelfabriek De Toekomst heeft tal van verstelmogelijkheden. Deze elegante moderne relaxfauteuil kan zowel handmatig (manueel) als ook elektrisch worden versteld.

Bekijk product

Next 314

De relaxfauteuils NEXT 314 heeft tal van verstelmogelijkheden. Deze elegante moderne relaxfauteuil kan zowel handmatig (manueel) als ook elektrisch worden versteld.

Bekijk product

Next 321

De relaxfauteuils NEXT 321 van Meubelfabriek De Toekomst heeft tal van verstelmogelijkheden. Deze elegante moderne relaxfauteuil kan zowel handmatig (manueel) als ook elektrisch worden versteld.

Bekijk product

Solsbury

Solsbury is een klassieke fauteuil met een 1-motorig, 2-motorig of 4-motorig relaxsysteem. Deze systemen bedienen de voetklep, rug, sta-ophulp en kantelfunctie.

Bekijk product

St'Up 6065

St'up 6065 is een tijdloze relaxfauteuil van Meubelfabriek De Toekomst. Model 6065 kan worden uitgevoerd met een 1-motorig, 2-motorig of 4-motorig relaxsysteem.

Bekijk product

St'Up 7075

St'up 7075 is een moderne relaxfauteuil van Meubelfabriek De Toekomst. Model 7075 kan worden uitgevoerd met een 1-motorig, 2-motorig of 4-motorig relaxsysteem.

Bekijk product

St'Up 2035

ST'UP ST2035 van De Toekomst is een klassieke fauteuil met een 1-motorig, 2-motorig of 4-motorig relaxsysteem. Deze systemen bedienen de voetklep, rug, sta-ophulp en kantelfunctie.

Bekijk product

St'Up 3025

ST'UP ST3025 is een klassieke relaxfauteuil van Meubelfabriek De Toekomst. De ST3025 kan worden uitgevoerd met een 1-motorig, 2-motorig of 4-motorig relaxsysteem.

Bekijk product

Twice 005

Relaxfauteuil Twice 005 van De Toekomst. Deze fauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in "Hart-balans" stand te bewegen.

Bekijk product

Twice 041

De relaxfauteuil Twice 041 van Meubelfabriek De Toekomst wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in "Hart-balans" stand te bewegen.

Bekijk product

Twice 065

Twice 065 is een relaxfauteuil op een draaivoet. Deze fauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in "Hart-balans" stand te bewegen.

Bekijk product

<< Nieuwsbrief


home-vink GOED ADVIES: Wij verstaan ons vak
home-vink VAKMANSCHAP: Wij bieden altijd een oplossing
home-vink KWALITEIT: Op kwaliteit wordt bij ons niet bezuinigd
home-vink SERVICE: Nazorg hoort bij de aankoop
home-vink GARANTIE: Service & Kwaliteit

NIEUWSBRIEF

Naam

E-mailadres