slogan-Kluytmans
Volg ons op:

Relaxfauteuils >> Merken >> Jori


Brainbuilder

De Brainbuilder garandeert je een rusthouding waarbij elke spier in jouw lichaam zich totaal ontspant. Synchroon en traploos verstelbaar, verkrijgbaar in 2 zithoogtes, gestoeld op een draaivoet en aangevuld met een extra lange schuifpoef, kun je deze relaxfauteuil 100 % op jouw favoriete zitpositie afstemmen.

Bekijk product

Cammeo

The Classic relax van Jori: Cammeo JR-3170. Ontdek een klassiek zeteldesign dat zoveel méér in z'n mars heeft. Ultiem zit- en ligcomfort in een zeer apart ontwerp.

Bekijk product

Corbo

Fauteuil Corbo JR-3258 van Jori is fantastisch functioneel. Toonbeeld van esthetisch én functioneel Giraud-design met manueel verstelbare hoofdsteun, pneumatische lendensteun en poef.

Bekijk product

Nido

De uiterst comfortabele relaxfauteuil Nido JR-3890 uit de collectie van Jori. Een cocondesign om heerlijk in te cocoonen en totaal in te ontspannen.

Bekijk product

Symphony

Relaxfauteuil Symphony JR-7960 van Jori munt uit in ergonomie. Met welzijn omhullende relaxzetel om zalig in weg te cocoonen.

Bekijk product

Vinci

Vinci JR-3295 combineert ongeëvenaard zitcomfort met subtiele elegantie en is met zijn tijdloos design een streling voor het oog. Deze TV-fauteuil is verkrijgbaar met geraffineerde V-pootjes alu geborsteld of zwart of met wieltjes vooraan.

Bekijk product

<< Nieuwsbrief


home-vink GOED ADVIES: Wij verstaan ons vak
home-vink VAKMANSCHAP: Wij bieden altijd een oplossing
home-vink KWALITEIT: Op kwaliteit wordt bij ons niet bezuinigd
home-vink SERVICE: Nazorg hoort bij de aankoop
home-vink GARANTIE: Service & Kwaliteit

NIEUWSBRIEF

Naam

E-mailadres