slogan-Kluytmans
Volg ons op:

Relaxfauteuils >> Merken >> Leolux


Caruzzo

Caruzzo is een draaifauteuil die jou op het lijf geschreven is. Hij heeft een hoge rug voor je privacy en ambachtelijke stoffeerdetails die ervoor zorgen dat Caruzzo een genot is om naar te kijken.

Bekijk product

Dolcinea

De Dolcinea is compact en uiterst comfortabel door de rug die zich naar je lichaam vormt. Het ontwerp is van Jan Armgardt, die meerdere modellen voor Leolux ontwierp, en de Dolcinea stamt uit 1992.

Bekijk product

Elixir

Deze verstelbare karakterfauteuil is speciaal ontworpen voor de designliefhebber die niet bang is om een beetje durf te tonen. Met de goede eigenschappen van de traditionele oorfauteuil, een hypermodern uiterlijk en enkele functies die zitten in Elixir tot een zeer comfortabel genoegen maken.

Bekijk product

Mayuro

De vormen van de Mayon-bank zijn het uitgangspunt, maar Mayuro is compacter in zijn afmetingen. De mee-verende armen en rug zorgen voor een absoluut topcomfort.

Bekijk product

Saola

Saola van Leolux is een zeer complete draaifauteuil met compacte afmetingen, zachte kussens en verfijnde details. Met de draadloze bediening controleer je de bewegingen van de rug en de zitting, onafhankelijk van elkaar.

Bekijk product

Saphira

De sierlijke relaxfauteuil Saphira is afgeleid van het ontwerp dat Joachim Nees een jaar eerder voor Leolux creëerde. Die is vanwege zijn royale afmetingen zeer geschikt voor langere gebruikers.

Bekijk product

Ysolde

Ysolde zorgt voor dat kleine beetje hulp dat het leven al snel veel prettiger maakt. Leolux zoekt telkens weer naar oplossingen om, binnen een mooi design, het comfort aan te passen aan jouw persoonlijke wensen.

Bekijk product

<< Nieuwsbrief


home-vink GOED ADVIES: Wij verstaan ons vak
home-vink VAKMANSCHAP: Wij bieden altijd een oplossing
home-vink KWALITEIT: Op kwaliteit wordt bij ons niet bezuinigd
home-vink SERVICE: Nazorg hoort bij de aankoop
home-vink GARANTIE: Service & Kwaliteit

NIEUWSBRIEF

Naam

E-mailadres