Koos Kluytmans

Verzorgingsbed Tilburg

Verzorgingsbed Tilburg

Bent u op zoek naar een verzorgingsbed Tilburg? Dan bent u bij Koos Kluytmans aan het juiste adres! Wij verkopen bedden van topkwaliteit met service en kwaliteitsgarantie.

Comfortbedden

Comforte is gespecialiseerd in verzorgingsbedden. Ledikanten en boxsprings met diverse verstellingsmogelijkheden, zoals hoog-laag en kantelen, wat de mogelijkheden voor optimale verzorging biedt. Verder zijn uitrijdbare bedden mogelijk en kunnen de bedden worden uitgevoerd met verstelbare bodems.

Als erkend 5-sterrenspecialist is dit onze meerwaarde:

* GOED ADVIES

Wij verstaan ons vak en delen onze kennis graag met jou. Wellicht komen we samen tot ideeën, welke nog beter zijn dan jouw oorspronkelijke wens. Wij adviseren je graag en aarzel daarbij niet om een vraag te stellen. We hebben liever dat je 10 keer bij ons aanklopt met vragen, dan dat je met een onbeantwoorde vraag blijft zitten. Geen probleem, wij maken graag tijd voor jou!

* VAKMANSCHAP

Door onze jarenlange ervaring kennen wij het klappen van de zweep. Onze kennis van de markt is zeer uitgebreid en wij bieden altijd een oplossing. Onze vakmanschap uit zich in het adviseren, zoeken naar technische mogelijkheden en het zorgvuldig en bekwaam installeren.

* KWALITEIT

Wij willen achter al onze leveringen kunnen staan en zorgen dat u er jarenlang plezier van zult hebben. Dit kan alleen door nauwkeurig en zorgvuldig te werken. Op kwaliteit wordt bij ons niet bezuinigd.

* SERVICE

Bij ons is ouderwetse service nog heel normaal. Wij lopen graag wat harder voor onze klanten, wanneer dat nodig is. Ook nadat de factuur is betaald staan wij graag voor je klaar. Nazorg hoort bij de aankoop en wij willen zorgen dat het gebruiksgenot van het door jou aangeschafte interieurproduct optimaal is.

* GARANTIE

Als 5-sterrenspecialist garanderen wij je service en kwaliteit. Helaas kan er toch wel een iets aan de hand zijn, waardoor iets niet geheel in orde is. Mocht dat onverhoopt gebeuren, dan lossen dit uiteraard snel voor je op.

 

Koos Kluytmans

Koos Kluytmans Interieurs is sinds 1958 gevestigd in Oisterwijk en totaalaanbieder voor de gehele woninginrichting in een voornamelijk moderne eigentijdse stijl. Kwaliteit is hetgene waardoor de collectie van Koos Kluytmans Interieurs zich kenmerkt. Dit uit zich niet alleen in de degelijkheid, de duurzaamheid, het comfort en de vormgeving van de producten, maar zeker ook in het feit dat alle fabrikanten en importeurs, waarmee samengewerkt wordt, geselecteerd worden op verantwoord produceren wat betreft arbeidsomstandigheden en millieu. Daarom werkt Koos Kluytmans Interieurs voornamelijk met bedrijven uit Nederland, Duitsland, Belgie, Zwitserland, Zweden en Oostenrijk. Niet alleen zijn de topmerken bij Koos Kluytmans royaal vertegenwoordigd, ook al 2 generaties kenmerkt Koos Kluytmans interieurs zich door het zeer persoonlijke contact met de klant en een gedegen ervaring in het vak. Jouw wensen zijn voor ons het uitgangspunt om passend maatwerk te bieden in zitcomfort, wandoplossingen, eethoeken, karpetten, slaapcomfort, vloer- en raambekleding. Samen met jou stellen wij een totaaladvies samen in vorm, kleur en materiaalgebruik om een perfect passend interieur te realiseren.

 

Dus bent u op zoek naar een verzorgingsbed Tilburg? Koos Kluytmans staat voor u klaar met bedden van topkwaliteit met service en kwaliteitsgarantie.