slogan-Kluytmans
Volg ons op:

Zitbanken op maat >> Merken >> Leolux


Antonia Adore

De herkenbare lijnen van Antonia Adore zijn onlosmakelijk verbonden met de Leolux collectie. Het solide design en het tijdloze karakter maakten deze bank legendarisch; de koningin van de collectie.

Bekijk product

Ascana

Met Ascana van Leolux in je woonkamer is het tijdloos genieten in een bank met een rijke uitstraling én het allerhoogste comfort.
Aan de basis ligt de elegante vormgeving, waarin de kenner de ervaren hand van Axel Enthoven herkent.

Bekijk product

Bella Bora

Een echte klassieker van Leolux, gebaseerd op de Bora-serie uit het begin van de jaren tachtig. In die tijd veranderde dit ontwerp de wereld van het zitten. Zo licht, elegant en comfortabel!

Bekijk product

Boavista

Boavista verenigt compact design met een geweldig comfort. Onmiddellijk herkenbaar als een ontwerp van Axel Enthoven: lichtvoetig en subtiel, binnen een vertrouwde vormentaal.

Bekijk product

Bora Balanza

Bora Balanza van Axel Enthoven biedt het evenwicht waaraan je goed design herkent. Met een rank frame, elegante aluminium voetjes en een actuele maatvoering – van fauteuil tot 3,5-zitter.

Bekijk product

Bora Beta

Een absolute revolutie, dat waren de Bora’s destijds. Ontworpen in 1983 door Axel Enthoven voor Leolux. Design dat zo licht was en subtiel, dat was ongekend. De Bora Beta is de hogere versie.

Bekijk product

Bora Bora

Een absolute revolutie, dat waren de Bora’s destijds. Ontworpen in 1983 door Axel Enthoven voor Leolux. Design dat zo licht was en subtiel, dat was ongekend. De Bora Bora is de lagere versie.

Bekijk product

Castanea

De grote kussens van Castanea op de armleuningen bieden zachtheid en verlenen dit compacte design zijn vriendelijke uitstraling. Achter zijn lichtvoetige voorkomen herbergt deze bankenserie het legendarische Leolux comfort, dat is gebouwd op kennis, vakmanschap en de beste materialen.

Bekijk product

Felizia

In Felizia brengt Leolux al haar kennis op het gebied van vormgeving en ergonomie samen. Dat zie je aan de zachte rondingen, je voelt het aan de stevige zittingen en de kussens op de armen.

Bekijk product

Mayon

Hij heeft een vertrouwd uiterlijk, maar een verrassend actief comfort en verfijnde details: het model Mayon uit de collectie van Leolux heeft organisch golvende lijnen, voetjes die precies doorlopen in de naden aan de voorzijde en een exclusieve stoffeerbewerking, de vriendelijke “kuiltjes” op de armen en de rug.

Bekijk product

<< Nieuwsbrief


home-vink GOED ADVIES: Wij verstaan ons vak
home-vink VAKMANSCHAP: Wij bieden altijd een oplossing
home-vink KWALITEIT: Op kwaliteit wordt bij ons niet bezuinigd
home-vink SERVICE: Nazorg hoort bij de aankoop
home-vink GARANTIE: Service & Kwaliteit

NIEUWSBRIEF

Naam

E-mailadres