slogan-Kluytmans
Volg ons op:

Zitbanken op maat >> Merken >> New Sity


Bern

Bern is een subtiel ontworpen model uit de New Sity collectie en is toepasbaar in ieder interieur. Zowel klassiek, romantisch, modern of eigentijds.

Bekijk product

Geneve

Geneve is een eigentijds model, van fabrikant New Sity, dat in vrijwel geen enkel interieur misstaat. Leverbaar met hoge of lage rugleuning en steeds met een perfect zitcomfort.

Bekijk product

Granada

Compact en comfortabel zijn de uitgangspunten geweest bij het ontwerpen van model Granada van New Sity. De smalle armleuning met de subtiele afrondingen brengen deze banken precies in de juiste proporties.

Bekijk product

Lausanne

De gebogen vorm van de armleuning zorgt ervoor dat deze goed steun biedt, maar dat het model Lausanne van New Sity toch luchtig blijft.

Bekijk product

Monza

Model Monza uit de collectie van New Sity is een bijzonder en tijdloos ontwerp. Wat Monza bijzonder maakt is vooral de vouw in de armleuning.

Bekijk product

St. Tropez

Saint Tropez is een zitbank die in geen enkel interieur zou misstaan. Daarnaast biedt model Saint Tropez het summum aan zitcomfort. En, zoals we van New Sity gewend zijn, is deze bank voorzien van schuifzittingen.

Bekijk product

Torino

Torino is een tijdloos model, van fabrikant New Sity, dat in vrijwel geen enkel interieur misstaat. Leverbaar met hoofdsteun en een voetenbank die volledig uit het zicht onder de bank ingeklapt kan worden!

Bekijk product

<< Nieuwsbrief


home-vink GOED ADVIES: Wij verstaan ons vak
home-vink VAKMANSCHAP: Wij bieden altijd een oplossing
home-vink KWALITEIT: Op kwaliteit wordt bij ons niet bezuinigd
home-vink SERVICE: Nazorg hoort bij de aankoop
home-vink GARANTIE: Service & Kwaliteit

NIEUWSBRIEF

Naam

E-mailadres