Collectie Flow Sleeping

COMFORT MEUBELEN

Een korte introductie van Flow Sleeping

FlowSleeping staat vanaf 1982 aan de wieg van een gezonde nachtrust.

Aan ‘natuurlijke ondersteuning’ herken je hun gedachtegoed. Dat doen ze in combinatie met ‘vrij bewegen’.

Als slaapspecialist ontwikkelde het familiebedrijf daarom een natuurlijk beweeglijk slaapsysteem dat meebeweegt met élk lichaam.

Ergonomisch en verantwoord.


Interflow by Flow Sleeping

De mens is gemaakt om ’s nachts te bewegen. Dat is een gegeven. Je mag ’s nachts nóóit in je bewegingsvrijheid belemmerd worden.

Wie lang achtereen in dezelfde houding ligt, ontwikkelt klachten. Ook de hardheidsgraden in matrassen en vastliggende bedbodems veroorzaken klachten. Een ‘gewoon’ bed duwt het lichaam in een onbeweeglijke toestand. Dit heeft onwenselijke gevolgen voor je gezondheid.

Het FlowSleeping slaapsysteem daarentegen dwingt je niet in één vaste houding. Dit systeem is fundamenteel anders dan een traditioneel bed. Maak kennis met de zelfregulerende lattenbodems. Ze bewegen met je mee. Zo krijg je de ruimte om klachtenvrij én uitgerust te ontwaken.

Een slim systeem van Flow Sleeping

De FlowSleeping slaapsystemen zijn gebaseerd op een slim raamwerk. Daarin zijn parallel aan de lange binnenzijden banden gemonteerd, die over steunpunten rollen.

Elke zijde kent drie bevestigde banden die afzonderlijk van elkaar instelbaar zijn. Ze ondersteunen de schouders, het bekken, respectievelijk de benen. Bij de InterFlow rust op deze banden een vrij bewegende bodem met latten bestaande uit negen elementen.

Het FlowSleeping slaapsysteem is zelfregulerend in z’n ondersteuning en past zich daarom automatisch aan elke houding aan. Om persoonlijk slaapcomfort te bieden wordt de bodem enkel ingesteld op de mate van beweeglijkheid.


Stevige bodem

FlowSleeping heeft speciaal de Interflow ontworpen.

Deze variant bodem beschikt bovenin over 46 verende beuken latten en onderin over 9 verbindingslatten. Alle latten zijn gelaagd opgebouwd.

De bodem zweeft op dezelfde manier in de frames als de bodem van zijn populaire zusje, met dien verstande dat de elementen gekoppeld zijn. Ze bewegen dus niet onafhankelijk van elkaar.

De bodem reageert daardoor bewust trager in zijn aanpassing en voelt dus steviger aan. Kortom, een kwestie van gevoel dus.

Ervaar De Toekomst

Druk op de onderstaande knop om De Toekomst te ervaren op onze website.

ONTDEK

Neem gemakkelijk contact met ons op

Wij ontvangen u graag in onze showroom